Уважаеми клиенти,

Имайки предвид официално обявеното извънредно положение и мерките за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19, в периода 16.03.2020 до 13.04.2020, ще работим за Вас в ограничен състав и намалено работно време пон-пет 8:00-17:00, а в обедните почивки между 12:00 и 13:00 автомобили няма да се приемат и издават.

Дару Кар ЕАД полага нужните усилия за дезинфекция на помещенията и работните места. Молим и всички вас за отговорност и самодисциплина. В случай на установени заболявания на респираторната система при вас, ваши близки или колеги, моля да се консултирате с вашия личен лекар и да отложите посещението в нашата сервизна база за срок от минимум 14 дни. Молим също така, автомобилите да не се изчакват в приемната на фирмата и вашето посещение да се ограничава само до доставка и получаване на автомобила, за да се избегне струпване на хора на едно място.

Мерките се предприемат с цел намаляване риска от разпространение на вируса и гарантиране на сигурността и здравето на Вас и нашите служители.

Благодарим предварително за проявеното разбиране!

© Copyright 2020 Daru Car