АБОНАМЕНТ ЗА E-NEWSLETTER

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни предложения за следпродажбено обслужване, автомобили и новини за предстоящи събития, абонирайте се за нашия e-newsletter.

Моля, въведете Вашите данни*

Марка

Предпочитан начин за контакт

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от Дару Кар АД по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.

Съгласен съм Дару Кар АД да предоставя моите данни на БМВ България ЕООД с адрес: гр.София 1407, бул. Н. Вапцаров № 55 и БМВ България ЕООД да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ България ЕООД също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества , както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Съгласен съм, да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от Дару Кар АД и БМВ България ЕООД, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне

В случай че желаете да се отпишете от вече заявен абонамент, моля изпратете e-mail на contact@darucar.com

© Copyright 2020 Daru Car