BMW ДИГИТАЛНО БЕЗКОНТАКТНО ПРИЕМАНЕ ЗА СЕРВИЗ ОТ ДАРУ КАР

Новата ни ексклузивна услуга Ви предоставя възможност да оставите автомобила си за сервизно обслужване, по време на Вашето пътуване, без да се налага да посещавате сервизния ни център.
Специално за клиентите на Дару Кар ЕАД и М Кар Груп АД предлагаме услугата дигитално приемане за сервиз от Летище София Терминал 2.

Единственото, което трябва да направите е да се обадите и да запишете Вашия час на тел: +359 2 9 601 623 и да изберете услугата дигитално приемане от Летище София Терминал 2.

В деня на пътуването си, трябва да паркирате автомобила си на определеното, резервирано за целта, паркомясто на покрития паркинг на Летище София Терминал 2 и да оставите ключа, свидетелството за регистрация на автомобила част II и билета за паркиране в устройството за дигитално приемане.
Наш сервизен консултант ще вземе автомобила Ви и след извършване на сервизното обслужване ще го върне на същото парко място в деня на пристигането Ви.

 • Напълно безконтактно в удобно за Вас време можете да предадете Вашия автомобил за сервизно обслужване.
 • След извършване на заявените сервизни дейности, в удобно за Вас време Вие ще получите безконтактно Вашият автомобил.
 • За повече подробности можете да се свържете с нас на телефон: +359 2 9 601 623 и/или на имейл contact@bmw-darucar.bg

Предимства за клиента:

 • Възможност за напълно безконтактно приемане/предаване в удобно за Вас време 24/7 директно на Летище София Терминал 2.
 • Управлявате времето си изцяло според Вашите приоритети.
 • Използвайки услугата Дигитално приемане, Вие получавате ВИП паркомясто намиращо се на ниво „-4“ на покрития паркинг на Летище София Терминал 2, разположено непосредствено до топлата връзка към зоната за заминаване, което ще бъде резервирано за Вас.
 • Оптимизирате разходите за паркинг такси, които бихте заплатили за престоят на Вашият автомобил на паркинга Летище София Терминал 2 за времето но Вашето пътуване.
 • Получавате ексклузивна услуга, която е напълно безплатна за Вас.

Какво е необходимо за да се възползвате от услугата дигитално приемане на автомобила за сервиз на Летище София Терминал 2?

 1. Предварително записан час за приемане на автомобила за Daru Car Airport – часът трябва да бъде записан не по-късно от 16,00 ч на деня преди пътуването Ви.
 2. Регистрацията в Daru Car Airport е възможна само с предварително записан час за услугата.
 3. Клиента паркира на резервирано паркомясто на ниво -4, непосредствено до топлата връзка към зала Заминаващи.
 4. В зала Заминаващи се регистрира за приемане на устройството, като се идентифицира с регистрационен номер на автомобила, номер на мобилен телефон или код, получен с SMS, при потвърждаване на заявката.
 5. След отваряне на отделение, поставя рег. талон, ключ и билет за паркиране и затваря вратичката