Политика за личните данни

Въведение

 

 Декларация относно политиката по защита на личните данни

 

 Какви лични данни събираме

 

 

 

 Основания за събиране на лични данни

 

 

Начин на събиране на личните данни

 Съхранение на личните данни

 Защита на личните данни

Права при събиране и обработване на личните Ви данни

Право на достъп

Право на коригиране или попълване

Право на изтриване (правото да бъдете забравени)

Право на ограничаване на обработването

Право на преносимост на данни

Право на възражение срещу обработването

 

Вашите права при нарушение на сигурността на личните Ви данни

 

Предоставяне на личните Ви данни на трети лица

Създаване на анонимен потребителски профил за уеб анализ

 Политика на бисквитките

Бисквитката е малък текстов файл, който някои уебсайтове съхраняват на вашия компютър. Бисквитките не причиняват никакви вреди на компютъра ви и не съдържат вируси. В рамките на този уебсайт бисквитките се използват за подобряване на работата при сърфиране за нашите клиенти. Бисквитките от нашите сайтове не събират лични данни за вас.

BMW Group се отнася изключително сериозно към вашата поверителност, като посочената по-долу информация разяснява как да предотвратите записването на бисквитки и какъв ще бъде ефектът от това действие върху начина на сърфиране.

Забраняване/разрешаване на всички бисквитки.

Можете да приемате или отказвате бисквитките, като променяте настройките на браузъра си. Ако обаче забраните бисквитките, няма да можете да използвате всички интерактивни функции на сайта.
Повечето нови уеб браузъри позволяват да управлявате съхранените бисквитки през настройките на браузъра.
За да разберете повече за бисквитките, включително как да видите какви бисквитки са зададени и как да ги управлявате и изтривате, посетете www.allaboutcookies.org

 

 Наименование на администратор на лични данни

 

„Дару Кар“ АД, ЕИК/БУЛСТАТ: 200346449

Седалище и адрес на управление: България, гр. София, ул. Илия Бешков №2

Телефон: 02/9601603

Електронна поща: contact@darucar.com

Контакти на длъжностно лице по защита на лични данни

 

Адрес за кореспонденция: България, гр. София, ул. Илия Бешков №2

Телефон: 02/9601603

Електронна поща: galina.vodenicharska@bmw-darucar.bg

Наименование на надзорния орган:

 

Комисия за защита на личните данни

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон:  02/91-53-518

 

 

© Copyright 2018 Daru Car